Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Vaporizator Atmos Aegis Convection Heating Kit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Vaporizatorul Atmos Aegis Convection Heating Kit foloseste o metoda avansata de incalzire prin convectie, si este echipat cu controale avansate de temperatura care variaza de la 320F (160C) la 430F (220C).

Vaporizatorul Aegis foloseste o camera dura anodizata, alaturi de un design izolat al fluxului de aer si un sistem unic de filtrare, pentru a produce vapori pur si simplu aromati.

Alimentat de o baterie Li-ion de 1650mAh, ecranul LED Aegis afiseaza temperatura curenta si durata de viata a bateriei ramase pentru a eficientiza functiile dispozitivului, creand o experienta simpla, mai convenabila, in timp ce reumplerea este rapida si usoara.

Aegis foloseste un filtru unic de siliciu care impiedica particulele sa scape de piesa bucala. Compozitia sa din siliciu face ca indepartarea si curatarea filtrului sa fie mai rapida si mai usoara decat filtrele metalice traditionale, fara a compromite performanta sau aroma.

Metoda avansata de convectie Aegis foloseste aerul pentru a incalzi produsul, impiedicand ierburile uscate sa intre in contact cu elementul de incalzire.

Aegis este vaporizatorul perfect pentru oricine cauta securitatea unui vaporizator portabil, rapid, dar puternic.

Vaporizatorul Atmos Aegis este ambalat in cutie si mai contine:
- un incarcator usb
- un filtru din silicon de rezerva
- o perie de curatat
- un instrument de umplere
- un manual cu instructiuni de utilizare.

Producator: Atmos Nation LLC.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura